Skuminsats för verktygsvagnar

Norrpack - Vi skräddarsyr Sverige!

Norrpack är återförsäljare av dom flesta ledande varumärken i Europa och världen vad gäller ruggade väskor som håller både vattentätt och klarar alla typer av miljöer. Mycket lämpliga för försvarsindustrin, tillverkningsindustri eller som riktigt snygga demoväskor för era säljare!

Kontakta oss oavsett märke som ni letar, vi löser det! 
Hittar ni inte den produkt ni söker efter? Vi har massor av varumärken i vårt portfölj och kan hjälper med att skydda/presentera all typ av utrustning oavsett storlek eller komplexitet.

Insidan då?

Den skräddarsys med custom skuminsats helt efter era behov In-house i vår moderna anläggning i Umeå. Vi hjälper er med både CAD och val av väska! Vi leverar naturligtvis även väskor med screentryck, dekaler och lasergraverade delar både utvändigt och invändigt.

Vi leverar väskor till Sveriges ledande företag inom tillverkningsindustrin, eventindustrin försvarsindustrin, sjukhus, polis, och statliga myndigheter. Våra väskor håller extremt hög klass inklusive certifieringen för NATO 4280, DS 8141 mm. Och vi garanterar alltid perfekt passform invändigt oavsett val av väska! 

Skumskivor för verktygsvagnar

Verktygsväskor

Organizera mera med våra nya pouches!