Norrpack AB

Norrländskt bolag med rötterna i Umeå. Vi säljer och producerar stötskyddande emballage i främst skumplast och erbjuder ett brett sortiment av hårda väskor för den Nordiska marknaden. Vi strävar efter korta ledtider och hög servicenivå och strävar alltid mot 110% nöjda kunder! 

Kontakta oss vid frågor eller funderingar: info@norrpack.se

Hardcase och förvaringslådor

Vi har ett gedigt sortiment av väskor och lådor för alla typer av applikationer. Söker ni en trygg förvaring eller behöver ni 500 väskor för mindre verktyg? Vi har allt ni söker. Insidan skräddarsyr vi enligt era önskemål och volymen kan vara både väldigt liten och väldigt stor. Alla våra hardcase från Peli, Peli Storm, Peli Air, HPRC och Max har livstids garanti och insidan kan fås med en rad lösningar. Vi har egen produktion av skuminsatser i Umeå och hjälper er från ide till färdig produkt oavsett volym. 

Söker ni enklare plastväskor för små detaljer?
Vi har ett brett sortiment av enkla plastväskor från världsledande WA.G. Alla väskor kan fås med skuminreding, screentryck och finns i ett stort antal färger. Branding hela vägen!

Skumplast

Våra skumplaster finns i en rad olika format och tjocklekar. Vi erbjuder brett sortiment och samtliga material tillverkas i Europa och uppfyller alla miljökrav och certifieringar. Söker ni efter skräddarsydda emballage för en specifik produkt kan vi även hjälper er med detta. 

Emballage och stötskydd

Är ni på jakt efter stötskyddande emballage i skumplast för wellkartong, plywoodlåda, plastback eller liknande? 
Vi har lång erfarenhet av att konstruera och producera olika typer av emballage för känsliga produkter inkl ESD lösningar. 
Vi hjälper er från start till mål med att konstruera lösningar i CAD och levererar en helthetslösning oavsett om det gäller träemballage, wellkartong eller enbart skuminsats.